PARTENERIATE

1. “Ne jucam, invatam impreuna

Parteneri: Gradinita PP Pancota  si Gradinita PP Bambi

-prin acest parteneriat urmarim colaborarea  dintre cadrele didactice in vederea sporirii actului educational si desfasurarea unor activitati educative specifice, prin care sa dezvoltam potentialul creativ al copiilor.

 

2.Bunele maniere la copiii prescolari”

Parteneri: Gradinita PN Sagu si Gradinita PP Bambi

-  obiectivul principal  al acestui parteneriat este intelegerea si insusirea normelor de comportare civilizata si dezvoltarea unor comportamente relationale privind formarea uor grupuri sociale


3. In curand vom fi scolari

Parteneri: Liceul german A.M. Guttembrun si Gradinita PP Bambi

-prin aceasta colaborare ne dorim sa ii ajutam  pe copiii de la gr. pregatitoare sa  isi insuseasca mai usor  notiuni despre urmatoarea etapa din viata lor – scoala.

 

4."Hai la drum,mici pietoni!"

Parteneri:Inspectoratul  Judetean de Politie Arad Serviciul Politiei Rutiere si Gradinita PP Bambi

-scopul acestui parteneriat este de a cunoaste si a respecta normele si regulile de securitate personala ,de a aprecia in situatii concrete comportamente si atitudini in raport cu normele prestabilite si cunoscute de catre copii.

 

5." Sanatosi,voiosi,voinici!"

Parteneri: Cabinet Medical Individual Dr. Poenaru Mihail si Gradinita PP Bambi

-prin acest parteneriat urmaim insusirea si respectarea regulilor de igiena personala dar si colectiva,dezbvoltarea armonioasa prin educatie  igienico-sanitara si practicarea sportului, toate acestea privind mentinerea unui stil de viata sanatos.

 

 

« inapoi